Uri dekat bawah sebelah jalan lahir

Hari ni g scan 28w tpi terkejut dctr kata uri nya baby di bwah dekat dgn jln lahir, baby melintang,kena g jumpa dctr pakar, ada yg pernh situasi mcm sya ka..sy mgndung sda 4kli termasuk yg ni , xpernah dpt situasi mcm ni.. jdi sedih😔 Apa lgi anak² sya semua nya lhir normal x ad problem..

2 Các câu trả lời

Sama dengan sy . Lagi seminggu ke jumpa doktor pakar di hospital . Doktor kata kalau mmg ttup habis jalan terpaksa kena czer dan warded awal sebulan sebelum tarikh czer

2mo trước

haah sis klau ttup jalan hbis mmg warded awal .. bhya, senang bleeding .. semoga Dipermudahkan Segalanya sis 🤲🤍