bahagia + sedih

Hari ni dapat berita bff kita pregnant I'm so happy happy dia tu tak tau nak kata macam mana..tapi tak tau lah kekadang rasa sedih untuk diri sendiri sebab tak dapat nak merasa kehadiran zuriat sendiri..terasa macam diri sendiri tak erm..tapi tetap berdoa supaya Allah hadirkan zuriat kepada aku dan suami aku..semoga tahun ni aku merasa kehadiran si kecik cilik..aamiin

1 Trả lời

InsyaAllah Aamiin Yaa Mujib 🌹 Allah s.w.t tu maha penyayang & pemurah .. DIA bagi sesuatu tepat pada masa 😘 keep positive

5y trước

sama sama 😊