due date esok

Esok due da..tnda2 baby nak kluar belum ada lg ni....tp perut asyik mngeras je n da 4 hari cecair putih slalu kluar...tp rasa sakit blum ada lagi..harap2 xover due lg..ank 1st dlu 40w 6d(normal), ank 2nd 40w 10d(czer)..yg ni ank no 3 ntah over brpa hari plk..

10 Các câu trả lời

Org kata kalau dr awal over due..pregy yg lain pun akan over due..saya dgr la kan..sbb kwn saya dr anak pertama sampai ke 3 semua over due..mungkin belum sampai masa baby nak keluar kot..semoga d permudahkan urusan sis ye..

Sy hritu kluar cecair doktor ckp leaking means air ketuban dh kluar skit2. Tu rsanya dh tanda2 tu sis. Sis get ready ya. Moga d permudahkn urusan bersalin.

Cecair putih tu mcm mna ya sis..sbb sy pn skg Ada cecair putih..nak ckp macam keputihan ya jg tp x gatal n x bauu..dia sikit2 kluar..putih susu

due saya harini. besok 40weeks 1day. belum ada rasa nak bsalin lagi ni sis 😂

Me too due on Thursday.. Stil no any sign of delivery... On friday need to admit

4y trước

💕

sy pun masih tkde tanda² lg, perut asyik mengeras jer ..

Due sy khamis ni. Sama jugak taknak keluar 😄

4y trước

Ni pun dah keluar tanda, tapi doc suruh balik dulu sbb baru 1cm 😁

sama esk dh due tp xde tnda2 lg ,,

Semoga dipermudahkan urusan sis

Semoga semuanya dipermudahkan