Disahkan miscarriage

Hari ni buang air ada ketulan darah keluar, terus gi hospital jumpa doktor. Doktor check terus nmpak ada kantung kt luar vagina and sahkan saya dh gugur. Usia kandungan bru 7 weeks. Tak apa lah tk ada rezeki. Husband bnyak bgi kata semangat and ckp kita cuba lagi nnti. Tipu lah kalau tk sedih sbb ni first time saya. Before gugur saya undergo 5 hari bleeding. Then stop 3 hari. Then bleeding balik until now. Day 9 bleeding bru kluar kantung dari bawah. Doakan saya utk terus kuat dn harap lepas ni berjaya dpt baby. #gugur #FirstTime #sad

4 Các câu trả lời

smge dpmdhkan ye sis..doa bek2..insyallah ade nti rzki sis tu