Disahkan miscarriage

Hari ni buang air ada ketulan darah keluar, terus gi hospital jumpa doktor. Doktor check terus nmpak ada kantung kt luar vagina and sahkan saya dh gugur. Usia kandungan bru 7 weeks. Tak apa lah tk ada rezeki. Husband bnyak bgi kata semangat and ckp kita cuba lagi nnti. Tipu lah kalau tk sedih sbb ni first time saya. Before gugur saya undergo 5 hari bleeding. Then stop 3 hari. Then bleeding balik until now. Day 9 bleeding bru kluar kantung dari bawah. Doakan saya utk terus kuat dn harap lepas ni berjaya dpt baby. #gugur #FirstTime #sad

4 Các câu trả lời

Sabar ye sis.. InsyaAllah ada rezeki lain.. Sy banyak kali dah gugur.. Masih menanti 1st baby.. Semoga dipermudahkan segala urusan kita utk dpt zuriat ye.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..

3y trước

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Sedih jgk.. Sabar mcm tu je la sis.. Yg penting usaha jgk dgn cara mkn supplement.. Berurut.. Mcm2 sy cuba.. InsyaAllah.. Kita Same2 dikurniakan rezeki zuriat x lama lagi.. Aamiin.. 🤲🏻😊

Allah.. Sabar ya sis. Saya pn samaa pernh gugur tahun lepas.. Sekarang dh 24week. In sha allah ad rezeki sis nanti 😊

3y trước

Thank you sis. Tahniah jugak kat sis semoga semuanya dipermudahkn utk bersalin nnti. Harap akn dtg baby akn stay smpai lahir. Amin. ☺️

ya allah semoga awak kuat. inshallah ada rezeki lagi nanti 😊

3y trước

Terima kasih. Sedang kuat. Ramai yg bgi kata semangat dn husband sntiasa bgi kata-2 positif. Insya-Allah akan ada rezeki lain di masa akn dtg ☺️

smge dpmdhkan ye sis..doa bek2..insyallah ade nti rzki sis tu