Luka episiotomi

Hari ke 9 tp luka masih rasa pedih sikit? normal ke?

8 Các câu trả lời

sy hari ke 32 luka masih belum baik sepenuhnya 🤣 benang masih lg ada sikit belom luruh... tapi rasa selesa daa berbanding awal awal ritu jalan oun terkepit kepit huhu

Sama saya. Saya baru 6 ari.. First czer dulu 9 tahun lps xpernah kena gini. Seksa nyerrrrrr rasa 😭😭😭😭

Normal sis..ada org luka baik awl..ada org lmbat skit...pastikan stiap kli lpas mndi cuci betul2..

Sye rasa sye punye ambil masa 2 minggu lebih jugak utk betul betul elok.

normal la atas org jgk ada yg baik cpt ada yg lmbt

Sy dah sebulan lebih benang tak cabut2 lagi. Adoii

5y trước

Benang tu akan tercabut sndiri nanti. Kena air lama2 nanti dia rapuh.

Normal sis.. Saya 2 minggu juga baru sembuh.

5y trước

Tgok org lain okay je. Sy nk duduk pun rasa perit . 😭

Byk kn rehat sis