Muzik Bagus Untuk Anak Anda!

Hari ini Hari Muzik Sedunia ??! Ibu-ibu latih anak dengan muzik tak? Kalau nak tahu, muzik sangat bagus bagi perkembangan penting yang diperlukan untuk anak. Antara faedah yang paling ketara adalah seperti No.4 ? Si kecil ada tak lagu/muzik kegemaran? Jom kongsi di ruangan komen!

Muzik Bagus Untuk Anak Anda!
29 Các câu trả lời

Ank suke sgt dgn omar&hana.. esp alif ba ta nye lagu..alhamdulillah... bismillah... Kdg2 suke juge dgn didi & friends.. since tgk kazen2nya layan didi..dia pn minat didi dh..😂😂😂...bnda wjib hri2 dia nk dgr adalah alif ba ta dr omar hana.. 😂😂😂😂xdpt dgr lain xpe..jnji omar hana alif ba ta ada..

Ada. Ank sy yg sulung suka nyanyi lagu febrate dia 'let it go - frozen' siap buat gaya bagai 😂 yg adik pulak pantang dgar music mesti bdn dia bjoget² 🤣 Mummy diorg pulak kaki dance 💃terjoin la kami 3 beranak #sekepala #happyning 😅😜

anak sy 2y 7m suka sgt menyanyi...pantang dengar muzik laju mulut die menyanyi,fvrte lagu die "masdo" dinda jgn marah2.....🤣🤣

super helpful untuk ajar ABCs, numbers and all sebab they enjoy singing so they will ingat! comel pulak tu bila nyanyi 🥰😍

Anak saya 11 bulan gemarkan lagu-lagu, mahupun muzik.. lagu favourite anak saya dari saluran Baby TV ‘Pitch Potch’

Anak saya leka tgk omar hana,didi n friends dengan katuri...iklan pon dia suka jgk...😅

Betul.. Ank no. 2 sy suka muzik, apa dia belajar dr muzik mmg cepat dr abg dia

buka kn YouTube didi n friend yg lagu mumia tu.. satu lagi lagu cerita KATURI.

Sy suka bukak kalimba music di youtube. Mmg best dgr . Tenang je rasa.

I play nursery rhymes and sing to my 5m old baby everyday!