Sakit Bahagian Bawah Perut

Hari ahad haritu sy pergi hospital kerana sakit bahagian bawah perut yang teruk.. Bila di check doktor kata ade kencing kotor sikit... Dan memberi ubat.. Tetapi masih sakit hingga sekarang... Selain kencing kotor ape penyebab dia?? Sy baru mengandung 4 bulan...

1 Trả lời

Kurang minum air. Lepas bersama tak cuci terus. Pantyliner tak kerap tukar. Tu antara punca2 kencing kotor. Cer sis banyakkan minum air masak sehari dlm 3L. Kot boleh reduce sakit tuu.