Alhamdulilah ....selamat brsalin wlaupn bkn normal..

Harapkn normal,tp czer sbb jtung bby lemah,sy GDM on insulin.serah diri 30/6 bersalin 3/7...Alhamdulilah..syukur hndknya nya ibu n baby slamat...🤲🤲

6 Các câu trả lời

saya pun czer... tapi I n baby very fine.. I czer cos air ketuban dah pecah, doktor takut nanti ada jangkitan kat bby pulak... lagipun saya tak dapat rasa pergerakkan bby dlm kndgan as usual dan doktor pun tak dapat baca denyutan bby dgn betul... due diberi 17/4/22. lahir awal (21/3/22)... Aduii... gementar, excited dan sakit pun ada... semua perasaan come 😅😅 at last doktor told kena czer ... sy baru 36 week s 1day... (early 1 month) dah le saya ada mslh kshtn ( meningitis).... in medication . but all goes smooth... tiada sesiapa teman trmsk hubby saya. #delivered to a beautiful bby girl 😍 10 months... Jan2023👼

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdullilah. Yang penting ibu&baby selamat

Alhamdulillah 😚

🤲🌻

tahniah