ttc

Harap la saya mengandung Kali ni ... Tolong doakan untuk saya ??... Tengah tunggu untuk rezeki

30 Các câu trả lời

sis punya status pasai nak pregnant cepat ja ta sudah bacanya huhu chill chill dulu sis kawin ritu mention June 2019 kan, ada sebab kenapa Allah belum beri rezeki lagi, mungkin nak bagi kita jadi isteri yang baik dulu, or nak bagi kita kenali pasangan kita lebih mendalam, nak bagi spend time berdua dulu, nanti ada anak lain pulak keadaannya nak usaha tu ta salah tapi jangan sampai terlalu mengharap apa kita makan tu hanya utk cepat pregnant cepat lekat makan bergelen gelen pun klu Allah kata belum, belum la rezeki kita benda tu asbab ja, Allah jua yang tentu kan kena ingat tu lagipun sis masih awal juga perkahwinannya bukan mcm org lain dh 4 5 tahun kan apa apa pun moga dipermudahkan la urusan sis nak pregnant and berdoa

5y trước

Hmmm

Aamiin ..sy pn masih mnunggu nk msuk 4 thun dah..thun depan rakan2 n fmily tdkat ramai yg bsalin dapat baby 2020, ad time down jgk rasa😭

5y trước

Mmg tak dinafikan kita sbgai prmpuan/isteri mst akn rasa cemburu dan sedih sngt bila tngok kwn, fmily nk smbut bby bru tahun dpn sedangkan kita msih tngh mencuba lgi. Sya pun ramai kwn2 and fmily yg akn due tahun 2020. Tapi selalu pesan pd hati supaya kuat and fikir takpe aku pun akn menyusul gk tak lama lgi. Pastu fikir benda2 sweet yg boleh buat dgn suami sementara takde ank lagi nie. Sabar yea sis, kita kena kuat 💪🏻

Cubalh mamomhope untuk rawat dalaman.. Alhamdulillah sy consume 1 botol stengah result memuaskan

Amin semoga kita sama2 di murahkan rezeki dan dipermudahkan sgla urusan. Cepat dpt babby.. AMIN

Aamin.. klu ada rezeki tak ke mana sis.. smga dipermudahkan sgalanya

Insyaallah..sy doakn semoga sis diberi rezki mengandung...amin...

Mogaaa ada rezeki zuriat untuk awak dan pasangan nanti 💓

Semoga awak ada rezeki mengandung lagi. Jangan stress

Semoga ad rezeki kita sis😊saya pun masih menanti

Insya Allah...semoga dimurahkan rezeki sis...