Miscarriage

Upt baru nk pekat.. Tapi disebabkan tahlil xde org nk bantu.. Musim2 pkpb ni.. Terus miscarriage.. Xpe la.. Xde rezeki lagi.. InsyaAllah ada lagi.. Walaupun dah tggu setahun lebih.. Doakan yg terbaik buat saya ye.. Doakan sy cepat mengandung balik.. Berharap sgt2.. #neverhavebabybefore #1sttime #downsgt2 #ttc

3 Các câu trả lời

mmg menkutkan..sye pun prnh keguguran..missed miscarriage....insyaAllah sis cpt akn dpt baby lgi..

3y trước

Terima kasih banyak2 sis 😊

inshaaAllah semoga ada rezeki anak buat sis. saya pun baru keguguran sebulan lalu.

3y trước

Semoga sis pn cepat lekat semula.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 😊

insyaallah nnt ade rezeki

3y trước

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis..