Ttc (4dpo)

Harini 4dpo, rasa macam lama je nak tunggu 10dpo ke atas utk cek upt...harap sangat ada rezeki cycle kali ni...setiap hari gigih cek opk utk cari hari subur sbb saya irregular period🥹...cuma 4dpo ni nipple sakit n breast rasa berat🤣 ##bantujawab #bantusharing #TTC #luahanhati

1 Trả lời

Waktu nk tgu smpai 10dpo better jgn fikir sgt trutama psl simptom sbb kna ingt yg simptom nk period & pregnant sama je..tkut sis terlalu kcewa..relax2 je smpai nk test upt nti ye..semoga ada rezeki upt postive

1t trước

Ok baik...terima kasih atas nasihat...rasa excited sbb first time jumpa hari subur guna opk🤭