Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil

🍄 Happy weekend Mommies! 🥰 Anda yang mana satu? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil
258 Các câu trả lời

6 weeks! Itupun sbb suami duk tanya2 "awk pregnant ye?", "awak lambat period ni" Sy msa tu xterfikir pun. Tp sbb 2 mggu lewat period, g la buat test, eh, pregnant. Bgtau suami. Dia senyum n ckp, "dh agak dh. Lama dh sy tegur kan". Mata tajam suami sy ni.

2y trước

samalah. kita pun takde nak sibuk 😂 tapi saya tak bagitahu dia lagi sebab nak surprise time birthday dia haha

5mggu...ttc 6 tahun..tahun ke 7 baru dpt berita gembira ni, skrg dh 36mggu 5hari..23 dec ni sy czer..sampai skrg pun rasa cm xpercaya yg sy akhirnya pregnant, doakan czer sy nti berjalan lancar yer semua..amin..terima kasih 🥰🥰

3y trước

Aminn semoga dipermudahkann

3 minggu 🥹🥹 guna digital clear blue tuu..terdetik rasa nak cek tngok² pregnant☺️x sangka Allah bgi rezeki zuriat at sy n suami scpt cmni..alhamdulillah syukur sgt² 😊lgipn period x dtg 1bulan lbih 😅suami asyik ckp ad baby nyh last² mmng btul ad baby☺️☺️

9 minggu.1st baby..tu pon sy teragak nk check upt..sbb sy period xteratur..kdg dtg kdg x..tu mls nk check..sbb byk kali check, upt negative.. ni check pon sbb pagi2 asyik muntah je..mkn sikit muntah..xsangka postive 😅

👍. 6 minggu.. Tp xnampk heartbeat lgi. 8 minggu baru dpt tengok.. Tu pun doktor kat kkia check xnampak 8 minggu tu. End up suami sendiri yang check. Alhamdulillah 8 minggu dah ada. Rasa nak nangis je masa tu.

5 minggu. Selalunya period on time. Kalau lewat pun sehari dua je. Sekali lewat 4 hari dah risau dah kenapa drag banyak hari sangat. Buat UPT, nah terus double line pekat, alhamdulillah..

👍 4 minggu disahkan hamil anak pertama, alhamdulillah rezeki Allah. Skrg 11 minggu 5hari ,semoga kandunganku mmbesar dgn baik dan sntiasa dilindungi Allah ,aminn. 🤗

sy dh 2x oprt nie msuk nie kna berank 36 mggu.. sy skrg 30 mggu 4 hr.. semoga sy dpermudhkn sgala urusan bersalin dan jugak ibu2 mgdung semua.. smgo bby2 kita keluar dgn sihat amin3😊

3y trước

Hi nak tanya awak ada hamil jarak dekat tak antara anak2 tu?

6w 1st pregnancy.. ttc 4thn sbb ade pcos ovary kiri n obese. trun kn berat 43kg dlm ms 7 bln ttibe double line . blur skjp. doakan sy dipermudhkn bersalin bulan dpn In Sha Allah

ngam² 4 minggu..sebab detect awal..pelik period lewat 2 hari..pastu sebelum tu dalam seminggu rasa krem je bawah perot..ingatkan nak period la sbb da masenya akan tiba..