Jaundis atau Penyakit Kuning. Berapa Lama Anak Anda Alaminya Parents?

Hampir 90% bayi yang lahir mendapat jaundis atau penyakit kuning 👶 Adakah bayi anda salah seorang yang mengalaminya parents? Jika ya, kongsikan pengalaman anda 🙂👇

Jaundis atau Penyakit Kuning. Berapa Lama Anak Anda Alaminya Parents?
26 Các câu trả lời

ada tp 3 hari jew lgpn kuning baby xtinggi,kuar jew dr wad mak sy mndikn baby ngan air rebusan belimbing buluh

3y trước

gne daun rebus daun 2 n mse nk mndikn baby msukkn air rebusan daun belimbing dlm tub baby 2 cmpurkn ngan air biasa biar suam2 ckit,mndikn ari2 in shaa allah kuning baby trun

anak saya lahir pramatang 34minggu lama juga mengalami jaundice dia alami prolog jaundice

2 minggu lbh jgk. kuning tak tinggi sgt tp tak turun ke safe level.. prolong jaundice..

exactly 1 month...kuar masuk ward for 1st 2 weeks..g6pd hence prolonged jaundice..

alhamdulillah xde kuning.. harap baby coming pada april 2022 pun xde kuning juge

3y trước

ada tips tak sis mcm mana nk bg baby tak kuning. need ur advice sbb skrg tgh pregnant 35 wks 🥺

No 1 seminggu lebih No 2 seminggu lebih No 3 seminggu No 4 seminggu

ank sy paling lame abis pantang baru ilang..plg cepat seminggu

Anak saya dua² prolonged jaundice sebab saya darah O+

Sebulan lebih, prolonged jaundice . 2 hari masuk ward.

sebulan lebih hingga sekarang