baby bump

hamil 9mnggu 1 hari dh blh nmpk baby bump kaa?? Sbb sy pnya baju kerja shirt slim fit... Nmpak perut dh buncit 😂😂😂rasa mcm dh xmuat baju kerjaaa.....

20 Các câu trả lời

Sy dh nk masuk 11w tp pun tak tau ni bany bump ke buncit lemak. Rasa mcm buncit lak je lebih 😂

4y trước

Mau mkn ja bha kan baru nmpk baby bump😅 or buncit😂

Lemak perut je tu. Sy 12w pun ada bump. Tp bump lemak la kot. Sbb bila baring leper je 😄

Kalau lapisan perut awk tebal, yg nampak besar tu lemak perut jela kot, bukan sbb baby.

Baru besar ni 9 weeks sis. Kalau sy masa kandungan 5 bulan baru nampak baby bump

Sy 20 weeks baru nampak malu2 baby bump tu sis. Tu buncit tu or lemak

sye badan kurus 5 bulan lebih baru nampak baby bump

Buncit lemak Tu sis, kalau 9w baby kecik sgt 😂

Biasa belum nampak lg.. Tapi tgk badan juva sis

Saya dh 24weeks bru nmpk baby bump 🙄

Rasanya lemak tu sis..