Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?

Haluuuu~ Okay, kalau korang semua diberikan 1 pilihan dengan mengikut situasi korang sekarang ni kan... Agak-agak, butang mana satu anda nak tekan ya? 😍

Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?
238 Các câu trả lời

merah nak kurangkan berat badan baru 12 minggu perut dah besar sgt😅

kuning - lebih banyak tenaga, so, tak tergangu kerja dan aktiviti sy

💚 kurang kan lemak..kalau sihat insyaallah semua perkara menjadi

putih. skrng ni smua perlu duit. keperluan smua perlu guna duit.

Sume di atas kecuali biru...xlarat sy ank ramai..3 pn dh pening

Kuning tetapi kuning tetap perlukan bantuan jingga 🤓

putih..sbb zmn skrg ap2 kperluan mmerlukan duit dhulu

Kuning coz mummy bekerja balik jadi suri rumah pulak

Tekan semua butang secara serentak, think smart 🤣

Warna putih & kuning. Sangat related to each other