Pilih 1 barang yang anda perlukan.

'Yang, yang~ Pilihlah nak hadiah mana satu bawah ni' Haaaa gitu kan, kalau tiba-tiba cik abang kata macam tu... Agak-agaknya mana 1 barang yang anda nak grab tu? 😆

Pilih 1 barang yang anda perlukan.
222 Các câu trả lời

1. peti ais bsr sikit supaya blh letak mcm2 stok makanan yg ada..sbb bila shopping tetb space xckup😂😂😅🙈✌🏻 dengan 2. mg ada rzki dpt bli vacuum jenis mcmni...xpyh sush 2 dia sndri leh vacuum bila ckup masa perlu bkje...bila dia vacuum kita dh blh buat bnda lain dh..nk tdo pn blh .😆🤣janji kje siap..bhahaaaha😆🤣

Ofcoss no.1, klu dpt no.2 pun ok jgk.. teringin nk peti ais besar mcm ni.. Vacuum tu plk bila2 masa je blh on then dia jln sdri, sbb bela kucing penat nk kena vacuum bulu hari2..

no 4...sbb rumah Masih xde tv lg🤭. Lps kawen duduk berdikari dgn suami so sediakan yg penting2 je dulu. Kebanyakkan lihat info di hp je😁

pilih no.1 ...di rumah masih guna peti sejuk model lama yg diambil dari rmh mertua,sbb suami belikan arwah mak mertua peti sejuk yg baru.

no 2, sbb yg tu je xde.. ade rezeki lebih nt nak beli, ngn dryer.. sbb kami niaga, penat umah ngn kedai nak kena settle.. 😅

nak no 1 . sbb sy dari kawen x de peti ais.dh lawen 5 tahun beli ais batu letak dlm ice box polisterin jee. 😭

no 2.tu ape??vccum eh..nk no 2.senang ad robot y buat kje..ibu mengandung mmg tgh mlas²an ni😅

nk 1..fridge..sy bakal berpindah ke rumah sndiri..jd benda pertama yg sy perlukan ialah fridge...

Sekarang perlukan 4 sbb xde TV kat rumah. Anak tgok katun di rumah nenek. Tp sy berkenan no 2.

3y trước

Tp TV yg ditunjukkan tu canggih sangat. Nk Biasa2 je pun dah memadai

nk peti ais, blh simpan faveret snack,yogurt,milo,aiskrim,vitagen..aishh mcm2 la