haluu, 9 minggu memang perut msih kecil ke ??? mcm x mmebesar ? ... brapa minggu bru boleh nampak yah ?

haluu, 9 minggu memang perut msih kecil ke ??? mcm x mmebesar ? ... brapa minggu bru boleh nampak yah

15 Các câu trả lời

Huhuhu sy pun la.. ni preg yg ke 5.. 2 ank hidup, 2 meninggal.. kali ni preg lg rasa teruja nk tgu baby bump seumpama preg perrama kali.. skrg sy 11week..perut tk nmpak lgsung.. aritu berat bdn statik 49kg..skrg dh naik 52kg..seronoknye la hai hari2 pgg perut x sabar hahahaha..

sye dah 4 bulan pun sama jugak . perut still tak nampak risau sbb tak nampak perkembangan dia kan tapi in sha Allah takde ape sbb tiap kali checkup baby sihat alhamdulillah kadang ikut saiz bdn rasenye sbb tu perut tak nampak lagi .

Sya pun sis xtau saya mengandung,saya tau pun sbb sya x dtg haid 3bln lepas tu teda tanda² lagi sya mengandung😅skrg sya dah masuk 23 week 5day mc xberapa jelas nmpk sbb saya kecil org nya tinggi 145,berat skrg 43.6.

mmg x nampak if baru 9 weeks sis. kena sabar.. baby bump normally started to showing up around 16-20 weeks of pregnancy but it depends on your body shape kdg2 hehe.. take a good care of yourself ☺

Saya dah masuk 6 bulan baru nmpk perut. Sebelum ni org pun x perasan kata mengandung. Doc ckp kalau anak sulong biasa mmg mcm tu

Mesti tak sabar kan sis😇😇.. saya msuk 5bulan baru nmpk skit2 baby bump🥰🥰 now msuk 8bulan lebih dah🤰🏻🤰🏻

Normal yunk kdg ekot org jgk mcm sy dh 12w5d pun xnmpk lagi perut Nye ... Huhu sabar ye kite sama2 tunggu baby bump 🤭🤭

Ye sis.. mmg nmpak kcik lagi sbb msih awal pregnancy.. saya rasa dlm 4bulan cmtu la batu nmpk. Tpi it varies from body types..

5y trước

tQ sis ☺

Saya pun tak nampak. 9 bulan mcm 5 bulan. Alhamdulillah baby berat 3 kg.

Sya 4 /5 bulan pun tk nmpk sgt , 5bulan lebih nak msk 6 baru laa nampak bulat haa