Apa yang paling wajib kena pakai bagi korang?

Halu~~ Selamat pagi weekend semua😘 Semenjak dah boleh keluar beberapa minggu ni kan, Ada tak yang makeup walaupun pergi kedai depan rumah je sebab dah lama tak bersiap 😆 Haaah kalau korang makeup, mana satu yang wajib kena pakai eh? 😍

Apa yang paling wajib kena pakai bagi korang?
43 Các câu trả lời

Tiada dalam senarai.. primer muka, primer mata, bb cream, translucent powder, loose powder & colour lipbalm

malas make up dah... asal muka tiap2 hari cuci bersih. dah 😅

ikut mood..rajin calit jgak lipstick..malas terus kluar ja

D. lipstik wajib pakai walaupun ada di rumah 😁.

Klu sya just pkai Eyeliner Mascara Lip balm

klo sy...wajib sgt² pakai sunscreen...

maskara + foundation + lipstick je...

Moisturizer, Foundation and LipMatte

Yang wajib pakai sunscreen

foundation & lipstick