Hamil 17minggu

halu mommies, 17minggu mmg dah boleh rasa baby kick ke ? sebab pagi tadi perut sy macam bgelora 😅,, is that baby kick or angin kat dalam perut 😂 #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

ikut badan awak, ada yg cpt n lambat. kira awak rasa pelik2x mcm ada bubble pop tuh rasa yaa da kot. sbb awal lagi kita susah nak perasan juga. saya dulu pun taktau .

Ada yg awal sis,,sy dlu pregnnt kedua 3bulan dah rasa bubble2 hehehe