due date dah dekat

halo mummy skalian?huhu due datebdh dekat ni..tnggl 2 mnggu lebih je lagi ..18/9..ada yg sama x??nerves rasa..nk dekat2 bersalin ni rajin sgt kemas rumah..xleh nmpak rumah kotr sikit dh trus bersihkn?..tanda2 nak bersalin blum ada lgi..tpi sy mnta doa dri mummy2 sklian spya dpermudahkn sglanya?❤

26 Các câu trả lời

Sama la..ada je benda yg nk kemas n bersih kn..pantang nampak kotor sikit..due date bulan 9 gak-29/9..in shaa Allah semoga d permudah kn segala urusan..

5y trước

Sma due date 2 sis 29.9 smoga kta d permudahkn.

Sama lah sis. Makin dekat due makin rajin nak kemas rmh. Tadi baru je dah mop2 semua.. sy due 6/9 😊😊

Saya due 25/9 sy juga doakan moga dipermudahkan urusan bersalin mami nanti..☺️😘

Saya due 13/9 tp 29hb masuk ward suda😊...semoga di permudahkan urusan kita🙇‍♀️

Saya 4.9 ni due.tk sabar dh.rasa segugut ada.harap dipermudahkan semua.

Saya 17-9 ... Saya mk8n berdebar dh dah . Takut seronok smua ad ...

Sama lh sis..tp sy 16/9..mkin nk due mkin rajin buat krja umah kn..

Sya pun due 18/9/19...belum bersalin lagi.. Semoga di permudahkan.

Semoga dipermudahkan urusan utk semua ibu2 y da dekat due ni..amin

Sama sis.. Semangat je nak kemas.. X pena da rileks2. Due 14/9 😃