suntikan kancing gigi

Halo Momy semua.. Kandungan berapa bulan ye momy² kena suntikan kancing gigi. Tq

34 Các câu trả lời

Anak first selalunya 2x kena, cucuk pertama bila kita dah start rasa dgn jelas baby gerak, dlm 20 week (5bulan) mcm tu..

Anak first selalunya 2x kena, cucuk pertama bila kita dah start rasa dgn jelas baby gerak, dlm 20 week (5bulan) mcm tu.

Sy baru je suntik kancing gigi 1st dose. Kandungan 25w2days. Ok biase je tak sakit sgt pun. Mcm kena gigit semut je

Kdg nurse akan tanya bila baby tu dah kick kuat ka. Klu dah rasa baby kick kuat nurse akan suntik

Kalau ikut masa mengandung kena injection berapa kali & injection apa lagi selain kancing gigi

I pun anak 1st juga.. tapi i kena suntikan 28 week.. minggu depan

Sye 6bulan..bile cucuk xsakit.time die masukkan ubt tu aduiiii

Ank 1st 2x. 20w & 28w. Sy br kne pg td utk kali ke-2. 🤭🤣

21weeks xde lah sakit normal lah rasa lenguh2 lps kene suntik

22week dos 1 pastu 26week dos ke2...sakit pedih terasa panas