Suntikan Kancing Gigi

Pada usia kandungan ke berapa minggu ye suntikan kancing gigi diberikan?

43 Các câu trả lời

saya first baby, kene suntik masa 28w n 30w. tak sakit mana pon, jangan risau. lebih kepada nervous jer. lepastu kebas utk beberapa hari. masa kene cucuk tu relaxkan otot tangan. senang jarum dan ubat nak masuk.

sy 24weeks . baru smlm kena cucuk . lengan still sakit . tk boleh tido mengiring ke kiri . sbb sy cucuk lengan kiri . next cucuk 28weeks .

Saya akan kena inject 1st dose on next appointment, scheduled on 1/10/19 masa baby 6 bulan. Then 2nd dose sebulan lepas drpd tu.

1st baby akan di beri 2dose.. asal dah rasa pergerakan baby nurse dah bole bagi 1st dose😊.. 2nd dose will be 3months after

4y trước

Saya sejak 16 weeks dah rasa, means dalam masa terdekat ni nurse akan cucuk ke? Sebab tengok pengalaman org semua 20 weeks atas. Next appointment khamis ni, 19 weeks. Takut pulak sbb nurse tanya haritu dah rasa baby gerak ke 😂

Bila mummy dah mula rasa pergerakan baby dlm perut. Utk 1st pregnant akan kena 2x. Tp bukan serentak la.

5y trước

😂 😂 Mmg seram.. Sy seminggu Lps cucuk pun still sakit jgk lengannya. Rasa bengkak dan panas. Tp skrg dah ok..

Saya minggu 24 suntikan kancing gigi tangan Kiri nak tidur mengiring kiri x boleh sakit tangan😂😂

Sy kandungan 6 bulan baru kena cucuk kancing gigi.. Tapi ada sekali lagi.. Doc kata kena 2 kali...

Utk first pregnant kena 2x cucuk.. Sy baru cucuk 22w aritu..tgu sebulan lg baru cucuk kali kedua

Sy 24week hari tu dah cucuk...kebas sampai ke tulang😟 3hari juga baru hilang rasa tu

4y trước

Terima kasih 😊

Saya misi bgtau 28weeks nnti skali scan, mnum air gula, cucuk kancing gigi 😅

4y trước

Aah.. Sme la sy aritu.. Scan.. Minum air gula 🤮 skli injit sakit nye.. Huhuhu