Luahan hati semasa mengandungg

hallu mommies,nk tnya macam mana cara nak enjoykan diri utk tak pedulikan stress yg di buat suami,kita emosi masa mengandung mampu pendam je,mengadu sakit pun tk guna,asyik dgn fon lepastu tahu nak bersama jer,tak fikir sy sihat ke tak sy ok ke tak,pening dan sedih bila hadap sorg2 nak luah nanti dia kata mcm sy sorg je sakit..hehe

2 Các câu trả lời

kita sebagai istri kena pandai main peranan sis, dulu my husb mcm tu juga pastu sy ckp dgn dia sy x suka awk buat ni itu and kena bnyak bagi i perhatian lagi² time² sarat ni, alhamdulillah dia skrg dah berubah sikit pandai dah amik hati sy😁

Buat something yg sis suka, cri hobi bru, kuar dgn kwn2..

4t trước

nak kuar pun tak larat sbb tgh sarat betul,buat hobi baru dah tpi brg tk ckup😅🥲