Keguguran 1 bulan lepas

Hallo momy sy nak tnya sy ada cek upt pkai clearbue yg tambah tolah tu..mom's tengok positive ker??selpas 2 hari sy jga test pkai clearblue dpt result yg sama..tpi bila pkaii upt brand Dip & Tell dan brand Watson negative pulak??kemungkinan sy pregnant betul² kerr??😊jngan kecam first time pkai clearblue tq yg sdah menjawab🤗

Keguguran 1 bulan lepas
3 Các câu trả lời

In shaa Allah ada tu.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis di dunia dan akhirat 💞.. Take care & have a good rest