Upt biasa negatif / Cb positif

Kenapa test pkai upt biasa 1 line tapi test pkai clearblue naik pregnant? ada yg pernah jadi mcm ni?

Upt biasa negatif / Cb positif
4 Các câu trả lời

1st day last period bila Btw saye jd mcm ni sbb tersangat baru upt ni kne hormon tinggi bru terang klau CB ni 1~2w after senyawaan @ hormon rendh dh blj detect saye mcm ni hriru sbb 3w3d dh detect pregnant naw dh 5w+https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Upt clear blue tu 99.9% accurate sis, upt pink tu tak boleh nak percaya sangat, saya pernah jadi mcm tu. Bila check dgn brand dip & tell mmg dah naik double line. Jaga diri baik2 sis, moga Allah mudahkan urusan sis 🤲🏻🤍

macam mana sis? result betul pregnnt ya?

awak betul2 pregnant tak?