full cream milk powder untuk anak 1 tahun

Hallo moms,, adakah Di sini yg bagi full cream milk powder untuk anaknya instead of bagi Susu formula? Selamat tak full-cream milk powder ni untuk anak umur 1 tahun?

1 Trả lời

Hi Puan, untuk anak 1 tahun amat digalakkan penyusuan susu ibu. apabila bertukar ke susu formula atau susu full cream tepung. pastikan puan tahu sukatan yang sesuai utk usia bayi. risau sistem penghadaman terganggu. selamat atau tidak, puan perlu rujuk doktor.