Susu full cream

Saya baru mula bagi anak full cream fenleaf jenis powder. Kalau 120ml air, berapa gram susu ya. Saya takut salah bancuh. Thank you

6 Các câu trả lời

Awak cuba baca arahan dia kat packaging tu. Sbb susu ni selalunya ikut sukatan packaging tu je. Dia tak kasi scoop sekali ke dalam susu tu? Selalunya mmg ada. Cuba korek bawah bawah sikit takut tertimbus dgn susu

10mo trước

Takde scoop. Dia pakai sudu besar. Bancuh 200ml anak asyik minum tak habis. Rasa membazir pula

anak sis umur berapa? kalau dah lebih 1 y/o, boleh ikut sukatan di packaging.

Kalau saya tak pakai scoop. Ikut arahan kat packaging

sy pun tertanya juga. scoop formula/guna sudu mkn biasa je?

10mo trước

Guna sudu makan sis

Scope mcm ni sis.. klu 120 ml air.. 4 scope…

1 scope = 30ml air

10mo trước

Scoop yang mana ya? Sbb saya bf sebelum ni. Tak penah pakai formula