Tahan berapa lama?

Hallo momiess. Nak tanya buat cheeskut baby bila simpan kat chiller berapa lama ye tahan? Kalau dah kena air liur boleh simpan balik ke? Ye laa kalau kita yang org dewasa punya ni elok je tahan berapa lama pun kan. #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #firstmom #sharing

5 Các câu trả lời

tahan 3~5hari apa2 makanan yg dh terkena air liur baby tak digalakkan simpan semula. dikhuatiri ada bakteria. kalau tak habis lebih baik buang. buat ikot portion yg mmg baby awak mkn😊 contoh mcm dlm gmbr ni. kalau baby sy xhabis. sy tukang perabis 😂😂. sedap je pon cheesekut version baby ni

12mo trước

most welcome❤️🫰

3-5 hari sis Try bau dan rasa, kalau elok boleh bagi lagi. . Kalau dah kena air liur terus buang je sis, seeloknya nak bagi letak dlm portion yg sis nak.. Selebihnya simpan dalam chiller..

12mo trước

Thankyou momiesss🫶🫶

Kalau dah kena air liur buang terus sis kalau tak boleh habiskan. Jangan ambil risiko

cheseekut bby pun ada 😂 dap yerr ... bby umor brpa blh mkn ni

boleh share x resipe cheesekut baby