Week 34 baby boy

Hai..saya hamil week 34,baby boy.betul ke kalau mengadung baby boy ,salin awal dari tarikh doctor bagi?any suggestion?

2 Các câu trả lời

tak la puan..depend pd keadaan kesihatan puan mcmne..kondisi bby dkt dlm mcmne ketika itu.. klu xok kena la bersalin awal..kalau x tnggu la smpai ada tanda2 utk bersalin..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

4y trước

alhamdulillah..mg puan dan bby sht sntiasa hendaknya..Allahuma aamiin.. t8 care ea😘

🤔🤔🤔..xjuga