Betul kah??

Hai..Salam ceria semua..sy sja ja nk tnya kpd smua.. betul ka kalo kita bermimpi dpt ank lelaki..dan bila brsalin ternyata menjadi kenyataan dpt ank lelaki dan begitu sebaliknya..? Sasapa kt cni pernah bermimpi mcm tu? Memang smua ni ni ketentuan illahi..tp saja nk taw kot2 ibu2 semua ada pengalaman mcm tu...??

2 Các câu trả lời

sy mmg mcm tu sis.. sy mimpi baby boy mmg lahir baby boy.. semua 3 hero mimpi yg sama..

5y trước

Wah... Hehe yaka... Sy br ank first n tetiba ja mimpi dpt ank lelaki.. 😄.kita tggu dan lihat ja nnty..hehe thanks mummy bg feedback..😊

Tak pernah mimpi jantina baby.. ikut scan je.. tapi ada jugak scan lain.. keluar lain.. hehe

5y trước

Hehehe...kan...btol2...kerap juga dgar..scan lain kluar lain... 😁