Ovulation tme

Hai..normal tak bahagian rahim belah kanan krem2 & sakit masa ovulation ye?hari ni ovulasi n rasa sakit belah kanan..tq sbb respond ye semua ♥️

7 Các câu trả lời

pernah sakit ari2 mse ovulation,fasa dpo2-5 tu cramp tp xpregnant pun ..kdg sbb angin.tiap bulan sakit2. lpas suami berurut xde pun sakit2 dah lpastu..

Normal.. saya pun mcm tu. Dan doktor kata normal. Tp klu nk lg kepastian blh jumpa Doktor dan tanya.

normal. sbb telur keluar dari kilang telur tuu dia mcm "pop!", setengah org ada spotting sikit

normal. saya pun selalu ada crampings waktu ovulation. pernah ada spotting juga.

x pasti normal ke x.. tp sye x penah rse mcm tu..

Mcm mana sis tahu hari ni ovulasi ye? Buat OPK test ke?

5mo trước

ye sis..buat OPK test..sbb semalam OPK terang..hari ni ovulasi..& ada keluar egg white pagi td

normal