Baby 3 bulan

Hai,nak tanya.. Nak sapu bedak atau losyen ye kat kulit muka baby 3 bulan? Sebab ada yg cakap baby x elok sapu bedak di muka..

6 Các câu trả lời

bedak kalau bole elakkn la..sbb bdebu..baby boleh kena asma.letak kt kemaluan bby pon jgn..losyen boleh seluruh badan,lgpon dpt lembapkn kulit baby..kt muka sapu nipis2 sudah..

Bkn x elok.. Tp kulit baby ni snstif.. Klu nk sapu blh jer sapu nipis losyen tu.. Tp klu ad merah or kulit jd kasar, better stop n no need to use #TAPSupermoms

losyen..eloknya yg fragrance free..kulit baby cpt kering elokla pakaikan kesian dia..kalau melekit bolela kot letak sikitttt je bedak hehe

pakai bedak sejuk elok untuk kulit baby...sy dri nmbr 1 smpai 6 pakai bedak sejuk ja

Letak tepung ubi kayu pengganti bedak. Kulit pun ok😊

xperlu letak ape2 kt muka baby sbb kulit sensitif