Bersalin ceaser dan hamil jarak dekat.

Hai..mummg semua,boleh tak share pengalaman korang yang ceaser dan hamil anak kedua dengan jarak dekat.Saya ceaser jarak 1 tahun 6 bulan lepas tu hamil lagi.Sekarang sudah 10week 4days kandungan rasa ok.Tapi seriau juga sebab ada cakap rahim tak baik lagi.Dan ada yang cakap ada kes jahitan terbuka.Saya sangat risau.

1 Trả lời

doa sahaja yg terbaik.. mmg ada risiko tp doctor & nurse akan pantau. jgn risau & jgn dgr sgt org kata..