ceaser ngandung jarak yg dkt ..

Spe kt sini mcm saya..ceaser tapi ngndung jarak yg dekat..?skrg saya ngndung 27 weekk..spe kt sini sama ?

2 Các câu trả lời

Saya ada kwn. Anak 1st baru 11bln, ceaser. Dah preggy blk. Kena brain wash abis. Mmg perkara serius. X blh bwk main². Kita tak nak takutkan sis dgn risiko². Benda dh jadi, teruskan. Just bykkan berdoa. Jgn stress. Lps ni merancang baik². Mmg r3zeki, tp klu merbahayakan ibu, melibatkan nyawa ibu think twice next time. Apapun, semoga sis dipermudahkan segalanya. Aamiin.

5y trước

Aminnnn🤲

Baby first bpe bulan?

5y trước

1 thun 5 bulan