Perancang keluarga

Hai...Mami semua..nak tnya Jenis perancang keluarga yg okey.. Sya dah try yg suntikan..blh tnya pgalaman Mami...atau kesan2 nya Thank semua

2 Các câu trả lời

kita da try depo sbb 1 .rmbut gugur 2.sakit pinggang mcm2 lg. try iucd pon da tk sesuai sbb bleeding teruk n bnda tu bengkok kt dlm .terpksa bukk . mkn pill perancang asyik terlupa je😂

Sy punya efek pas ambil suntikan tu. Darah haid jadi x menentu. Selera makan pun btmbh. Tp sy paksa control..