Perancang keluarga

Tumpang tanya...saya ambik perancangan keluarga...yg jenis suntikan 3 bulan...Masa ambik, darah masih ada lagi....saya suntik tu dah sebulan lepas bersalin... Tak apa ke...darah masih ada lg walaupun dah buat suntikan perancang keluarga....

3 Các câu trả lời

Hallu ibu2 boleh share kah, slepas berpntang sa blum dtng period pun ,dan anak bru mau msuk 3 bulan bru sa suntik perancang, dan sa hairan kmrin sa ambl urine test skli positif🥺🥺 kenapa boleh ya,masa mau suntik drng da cek urine mmng negative tulaa d suntik tpi skli cek kmrin knapa boleh 2 garis yaa test sa

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma ..

blh je ambik wlaupun masih ade darah lg. skrg masih ada darah ke cmne sis?