Simptom hamil

Haii.sy skg hamil 12 mggu 5 hari. Normal ke rasa mcm takde simptom hamil... Sy rasa seperti biasa sahaja.

2 Các câu trả lời

Hi sis boleh saya tahu update,memang normal ye tak ada simptom pregnant and rasa mcm biasa?

2y trước

Normal je xpyh risau, awk kena risau bila brlaku sesuatu yg abnormal dgn diri awk msa mngandung sprti ada bleeding, hb low, kencing kotor, dan bnyk lg berkaitan dgn kesihatan awk smsa mengandung. Xprlu duk fkir risau knpa xde simptom or alahan msa mengandung ni. Smua tu normal je.

normal awak. ada je yg takda rasa apa.