Naikan berat baby

Haiii..maaf ingin bertanya..macam mana nak naikkan berat baby ye..anak saya dah nak masuk 4 bulan tapi berat baru 4.9..masa lahir dia 2.35 je..tapi tu laa risau jgak..ada apa2 cadangan x?anak susu badan dgan formula.. #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

sy bg ssu similac neosure..ssu ni khas utk bb y ade mslh kurang berat bdn n pramatang..sis kne survey ssu y mmg khas utk berat bdn

3y trước

blh sgt..ank sy gune ssu ni setaun umo die skrg 10kg..sblm ni kurang berat jgk mkn xnk tu y kne cr fm