period tak teratur

haiii,ada sesiapa period tak teratur x..jadi ssh nk kira waktu subur kan.. sebelum kahwin,alhmdulillh teratur..selepas kahwin,huru hara period nya...huhu,1 bulan datan then 1 bulan xde,check 1line sahaja..huhuhu,doakan sy murah rezeki :)

4 Các câu trả lời

kira ok lh tu, sy x teratur sebulan tu bawah ni berdarah je... lpas tu stop smpai 3/4 bulan... lpas piriod darah lgi sebulan pnuh... kekadang naik stress jgk bila piriod x teratur.. g jumpa doc , doc bgi ubat hormon then piriod selang brpe minggu ehh mngandung pulak ye.. tpi due ikut tarikh piriod yg terkini dn dlm scan pon sma ...

sama lah kite sis sy 1 bulan datang 2 bulan xde lepas tu ade balek urmm

4y trước

insyallh sis, smoga d permudhkn... sy mengitung mggu je ni..

Inn Shaa Allah...

insyaAllah