Gatal&Ruam MissV

Haiii² momies semua , sy nak tnya . Ada x ibu² sini mgalami gatal² & ruam dibahagian kemaluan wlpon xpregt ? Mula² sy guna cucian miss v tu & terus gatal² & ruam 😔 , xsesuai & myebabkan sy gatl² & ruam . Boleh x momies² tlg sy & apa yg ptt sy bt ? Perlu ke beli krim sapuan d farmasi , klu boleh beli dfarmasi blh shre x krim apa yg sesuai .bnyk hari dh google bnda yang sma & msih buntu 😩 . Atau perlu ke sy jmpa doktor . Tlg ain ya ,trrima kasih semua😘 #ruam&gatal #missV #bantusharing

1 Trả lời

Stop gune sebarang pencuci miss v. Sbnyer x perlu pon pakai pencuci miss v doc pon xgalakan sbb mmg xbgus.. Basuh guna air biasa je.. Dan kene jumpe doc jgn ambik ubat sebarangan nanti takut mkin teruk