ingin tahu

haiii... sy nak tanya... boleh ke ibu menyusu ambil ubat or suntikkan... effect apa2 tak pada pnyusuan baby... cth: ubat gatal...

1 Trả lời

Klu dri doc atau farmasi kte bgthu ibu mnyusu elok lah..Tpi lau xjmpa doc mngkin xpastI..ape2 ubtan refer doc

5y trước

tu la... sbb sblum mngandung dlu pon dah amek ubat gatal tu... time mngandung dlu gatal dh hilang... lpas bersalin dtg smula... tu yg tny.. kot sapa2 pnah mngalami