Baby meniarap

Haiii mummies . I nak tanya , anak I dah 3 bulan lebih , tapi belum pandai meniarap lagi . Dia nak meniarap tapi belum mampu lagi , maybe badan dia berat kot , berat dia 6.30KG . Normal ke ? Atau sepatutnya dia dah boleh meniarap sendiri umur 3 bulan ? Mintak pendapat sikit please .#1stpregnnt #seriusnanya #mommybuntu #firstbaby

Baby meniarap
26 Các câu trả lời

Buatkan dia tummy time. At least 10 mins sehari. Anak saya akhir 2 bulan, dh boleh menerap. Tummy time mmg bagus and boleh utk dia tegakkan kepala dia

4y trước

ok sis tq ya 😊