Berak keluar darah dengan lendir

Haiii momiiess. Kenape ye baby saya berak keluar mcm nie. Baby bru sebulan lebih. Smlm ade warna coklat harini nmpk mcm terang merahnya sikit. Mohon jawapan. Tak senang duduk dibuatnya#pleasehelp

Berak keluar darah dengan lendir
2 Các câu trả lời

hi mommy. dah bwk ank ke klinik? sy pun x sure kenape bby mommy keluar darah sbb sy tkde experience anak berak keluar darah. sy nasihatkan mommy pergi klinik mintk doktor cekkan yer. semoge bby mommy baik2 saje

1y trước

Salam sis, nak tanya baby okay ke lepas check doctor? Anak sy pun umur 2 bulan ada berak darah tompok sikit. Baru nak check doctor ptg ni cuma nak tanya juga yg ada pengalaman

Jumpa dr sis

2y trước

Esok baru nk pergi sis