salam semua..

haiii mmy2 semua..sya mengandung ank pertama 10weeks 2day,adaka normal perut kita selalu sakit bahgian bwa dan selalu muntah2?? dan selalu letih rasa jd malas nak buat kerja rumah..

1 Trả lời

terlalu letih disebabkan muntah2 tu..mgkin awak alahan teruk..tp makan on time n makan ubat yg nurse bg tu...x larat wat keje rumah jgn paksa sgt..banyakkn rehat. untuk 1st tri ni memg kene banyak rehat jgn wat keje berat2.. enjoyyy the moment lepas ni rindu plak..heheh