Selalu Sakit Kepala Semasa Mengandung

Salam Mommies. Normal ke selalu sakit kepala semasa mengandung? Rasa berdenyut2 kadang kt bhgian depan. Kadang kt bahgian belakang kepala. Any tips untuk kurang kan sakit kepala?

1 Trả lời

Check blood pressure

5y trước

Sy dah gi klinik td. Alhamdullillah blood pressure okay. Cuma td doctor cek mata saya skli, dia ckp pressure mata tinggi. Suspect glucoma. Kena refer pakar. Time pregnant pressure mata akan jd lebih truk. Wuwu. Patutla asyik sakit kepala pun 😭