tanda bersalin atau contraction mahu bersalin??

haii sya nak tanya. . due sya esok,tpi dri minggu lalu sya rasa sakit2x dah tapi belum besalin lagi. . start subuh tadi sya rasa sakit2x dekat garisan biru tu. .sakit dia kadang datang kadang hilang,tapi memang sakit sangat2x bila datang. . saya nak tanya itu tanda2x mahu besalin atau contraction besalin dah???? ada bole share tak. .

tanda bersalin atau contraction mahu bersalin??
2 Các câu trả lời

Mcm saya.. sakit2 pada 06/08 disrtai dgn darah.. tpi warded bukaan bru 1cm.. dsruh balik.. 07/08 sy tahan sakit contrction dirumah.. mlmtu sy dh xthn sbb sakit nk pth pinggang dah.. Pkol 9.30mlm sy dtg hspital.. bukaan dah 3cm.. mnhan cntraction smpi ke pagi.. 08/08 sy selamat lahirkan bayi prmpuan.. pkul 8.46 pagi.. Spnjg mlm menahan sakit...

5y trước

Haah.. btul tu wak

Tanda2 lah tu. Kalau dah kerap sakit dlm 10 minit..pergi la hosp..

5y trước

Kalau sakit bahgian situ tu bby tu baru mau turun ka atau memang dah nak keluar?