perut kerap mengeras

prut sya kerap mngeras kadang sakit kadang tak..hari ni saja dah lebih 5 kli berak/cirit birit..sakit bhgian ari" kencing pun makin kerap dah tapi tak kluar bnyk pun air kncing tu sikit"je..saya tak tau laa tu tanda nak besalin atau tdk..sbb sya dah 39 mnggu 2hari#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sama sis tp saya baru 36minggu 4 hari.. dh hujung2 ni mmg kerap berak pulak tp bkn cirit birit 😓.. semoga urusan sis dipermudahkan ..

tanda2 nk brsalin dh rasa nya..