bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Các câu trả lời

Saya preggy nak masuk 7 minggu tapi 2 minggu lepas saya bleeding , bila scan dekat klinik tak nampak kantung, so doc suruh datang 2 minggu lagi . Haral harap ada keajaiban bila scan nanti ❤️