Pregnancy bleeding

hai salam semua .. sye nak tanye ade tak yg macm sye scan tak nampak baby nampak kantung jee kalau ikutkan sye daa 8 weeks macam tu tapi kantung kosong . doc bagi mase 2 week lagi untuk tngok dia kluar ke tak kalau takk doc nak cuci sbb kantung kosong . Skrg saya tengah bleeding tapi x bnyk lar x ade lar penuh satu pad...masa saya bleeding tu 7/6 hb cmpai skrg adakah tu tanda keguguran...sbb Dr akan scan balik 18/6 hb

3 Các câu trả lời

Kalau keluar darah (spotting ataupun yg byk mcm period) boleh terus pegi jumpa doktor, jgn tggu next appointment. Mmg risk keguguran klu tk stop bleeding lg.

3y trước

spotting jer Dr ckp ...sebelum tu saya dah tanya kalo still spotting perlu Ker g hospital...Dr ckp monitor lu kalo banyak penuh satu pad baru g hospital or kantung dah keluar baru g hospital...

Doktor scan kt perut jeke atau scan melalui bawah jgk ? Mcm saya haritu 7 week scan kt perut xnpk bby.. scan melalui bawah baru nmpk bby..

3y trước

doktor scan at bawah hanya nampak kantung jer...tapi mual2 n muntah ade lagi...risau jugak kalo darah kuar Nie sbb gugur...

puan klu ad bleeding sblum tarikh appointment pls direct ke pkar skit puan utk tgk punca pndrahan 😊